Afsluitdijk Wadden Center

Het Afsluitdijk Wadden Center is de locatie waar (buitenlandse) toeristen het verhaal van onder andere  Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de wereldunieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en de ontwikkelingen op en rond de Afsluitdijk kunnen beleven. Door de ontwikkeling van deze toeristische toegangspoort op de Afsluitdijk wordt de toeristisch-economische structuur versterkt.

 

Afbeelding

Wat is het?

Het project Afsluitdijk Wadden Center is gereed. Bezoek bij Kornwerderzand dit nieuwe beleefcentrum. Beleef het verhaal van UNESCO Werelderfgoed De Waddenzee, de Vismigratierivier, de vernieuwde, toekomstbestendige Afsluitdijk en het IJsselmeer. Het Afsluitdijk Wadden Center is meer dan een traditioneel gebouw met daarin een informatiecentrum. Het is een totaalbeleving met daarin onderdelen die Kornwerderzand en de Afsluitdijk tot een bezienswaardigheid maken!

Beleef de Afsluitdijk

Het Afsluitdijk Wadden Center is het startpunt voor een uitgebreider bezoek aan Kornwerderzand, zoals het Kazemattenmuseum, de mogelijk verruimde schutsluizen, de te renoveren spuisluizen en de nog te realiseren Vismigratierivier.

 

Partners

afsluitdijk_blokje

Dit project valt onder regie van
De Nieuwe Afsluitdijk

Bezoek het Afslutidijk Wadden Center

Afsluitdijk Wadden Center -sunset

Openingstijden:
maandag t/m zondag
van 10:00 tot 18:00 uur.

Kom ontdekken, beleven en genieten.
Voor meer informatie zie www.afsluitdijkwaddencenter.nl